Home

Filmografie De Rex Files Postergalerij 'n Woensdagmiddag in de zomer van 1955
Intern. Filmbeurs Nederlandse Walt Disney Rex Film gasten 17e Verschenen DVD's Terug naar de site van het 11Verbindingsbataljon

Henk van der Linden Filmografie

 

1985 Wie het laatst lacht
1982 Billy Turf contra Kwel
1981 Billy Turf Haantje de voorste
1978 Billy Turf het dikste studentje ter wereld
1977 Sjors en Sjimmie en het zwaard van Krijn
1976 Dik Trom weet raad
1975 Pim Pandoer in het nauw
1974 Dik Trom knapt het op
1974 Lieverdjes uit Amsterdam
1973 Dik Trom en zijn dorpsgenoten
1972 De Robins en het Robot komplot
1972 Sjors en Sjimmie en de Rebellen
1971 Sjors en Sjimmie en de Toverring
1970 De Robins en de $100.000 schat
1969 Twee jongens en een oude auto
1969 Een Nederlandse Robinson Crusoe
1968 Vakantie in Limburg
1968 Sjors en Sjimmie in het land der reuzen
1967 Indianenoverval in de dodenpas
1966 Sjors en Sjimmie en de gorilla
1965 De man met het masker
1965 Tienerverdriet
1965 Vrijbuiters van het woud
1964 De jongen uit het wilde westen
1964 Avonturen van Pietje Bell
1962 Robin Hood en zijn schelmen
1962 Sjors en Sjimmie op het Pirateneiland
1961 Het verraad van de Zwarte Roofridder
1960 Avonturen van een zigeunerjongen
1960 Dik Trom en het Circus
1959 Vier rakkers en een oude jeep
1958 Nieuwe avonturen van Dik Trom
1957 Trouwe kameraden
1955 Sjors van de Rebellenclub
1954 Drie jongens en een hond. Remake op 35 mm van de 16 mm film uit 1952.
1953 De Dikke op het oorlogspad
1952 Drie jongens en een hond op 16mm film
1952 Kampeeravonturen
1949 Ongewapend vechten (documentaire)
1949 De Spin schaakmat (korte speelfilm)
1948 De Spin in het nauw (korte speelfilm)
1948 Het web van de Spin (korte speelfilm)
1948 De Spin slaat toe (korte speelfilm)
1944 Burcht der verschrikkingen
1944 Richard knapt het op